Hej. Hallå vad fina saker ni skrev i förra inlägget. Jag menade faktiskt inte att fiska, även om man skulle kunna tro det. Men jag blev ju glad, så såhär i efterhand var det en utmärkt bekräftelsestrategi. :D TOPPEN TACK Gladare idag! Har börjat skriva på en ny grej som ni kommer få läsa i maj om allt går som det ska. Snabba vändningar här nu. Nu kollar vi igenom mobilen tycker jag. Förra veckan gick jag, Maja och Johan ut på långholmen för att äta middag. Johan hade aldrig varit där så det var en stor stund för göteborgaren! Åt middag från Babel Bazaar. Gott. Först var det sommarkväll men när solen gick ner blev det midvinter. Så som det är i april. Här har ni en till bild på Maja med sol i fejjan och mörk, dramatisk fond. Varsågoda. Hemma. Den här pallen som jag köpte på loppis i februari är tydligen en bastupall! Den har onekligen ganska mycket bastuvibe över sig. PUSS DÅ Körsbärsblom ovanför hjälmen. I fredags efter jobbet knallade jag och Sara hem till henne och Johan, som var mycket ivrig på att vi skulle sitta i sista kvällssolen på balkongen. Bra inställning. Min Johan kom också. Så mysigt att laga mat ihop i någon annans kök. Värd och värdinna! Förrätt var lantchips med smetana, rödlök, gräslök och tångkaviar. Varsin tallrik, bäst så. Och så en flaska crémant de bourgogne, som är underbart att säga. Det låter precis som det smakar. Krispigt och med djup B-) Det blev polentan till middag. Igen. Ska fixa ordentlig recept till er, för det är så så gott och så enkelt att laga. Vi blev lite fulla tror jag. Dagen därpå, som var en lördag, hade jag stämt träff med Ellen, Agnes och My. Vi gick en långpromenad på söder. Avslutade med korv med bröd på bysistorget. I söndags cyklade jag till Liljeholmen och mötte Yrsa. Vi promenerade till Vinterviken. Så mycket folk där, vi höll oss på vår kant. Yrsa ♥ ett sånt jävla stöd i mitt liv. Yrsa sa att jag ser ut som Johan i min nya skinnkavaj från Humana. Det stämmer nog. En söndagsmiddag: vi gjorde svampdumplings som vi åt med teriyakiris och en helt underbar krispig sallad gjord på gurka, pak choi, picklad ingefära, lime, sesamolja, chili och kanske något mer. Två dipsåser: jordnötssås och teriyakisås. En varm promenad hem från kontoret med jackan över armen. I tisdags åt vi mat i kvällssolen (hur många gånger får man använda det ordet i ett blogginlägg) med Julia och Elias, på varsin sida om filten. Att ta fram picknickfilten ur garderoben = vårtecken. En mustasch i mitt liv. Helt blödig av sådana här kvällar. För vackert nästan. Förra året kunde de ju fortsätta till sent, in på någon bar när man blev kall bara, men nu får man lydigt gå hem när det blir kyligt. Igår: åt frukost och läste bok på vädringsbalkongen. Tvättade. Och jobbade från kontoret. Där är en caprese på min tallrik. Ändå trevlig snabblunch!