Om

Foto: Lamia Karić

Hej där.

Jag var tolv när jag startade den här bloggen. Det var i mars 2007. Jag tog med mig pappas digitalkamera ut i skogen. Ställde den i ett träd, tryckte på självutlösaren och sprang och ställde mig i en position. La handen på höften och huvudet på sned. Jag lekte mig fram till min identitet; skrev dikter, klistrade in låttexter och fotade mina vänner.

Många år har gått sedan dess, och många av mina läsare har följt med länge. Vi har försökt parera vuxenblivandet, sida vid sida. Jag har alltid strävat efter att vara ärlig på bloggen. Pannan rakt ner på tangentbordet. Men samtidigt drivs jag av att skapa innehåll som är meningsfullt för andra. På senare år har bloggen också handlat alltmer om hur det är att leva ett skrivande liv. Jag har skrivit tre romaner: Stanna, 2016, Hålla andan, 2019 och Här ruvar havet, 2023.

Att blogga och att skriva skönlitterärt är kanske att försöka få syn på livet.

Det här är en blogg om skrivande, böcker och populärkultur, men också kläder, matlagning, vänskap och kärlek. Den är några procent av mitt liv. Ett fritt spelrum för känslor och kreativa infall. Välkommen.

Följ mig gärna på instagram: @florawis 
Och kolla in våra skrivkurser: Skriv med Yrsa och Flora

Vill du samarbeta med mig? 
Maila [email protected]

Vill du komma i kontakt med mig? 
Maila [email protected]
 

Tillbaka till bloggens startsida →