Om

Hej där.

Jag var tolv när jag startade den här bloggen. Det var i mars 2007. Jag tog med mig pappas digitalkamera ut i skogen. Ställde den i ett träd, tryckte på självutlösaren och sprang och ställde mig i en position. La handen på höften och huvudet på sned. Jag lekte mig fram till min identitet; skrev dikter, klistrade in låttexter och fotade mina vänner.

Tolv år har gått sedan dess. Och många av mina läsare har följt med länge. Vi har försökt parera vuxenblivandet, sida vid sida. Jag har alltid strävat efter att vara ärlig på bloggen. Vara öppen med min oro, min sorg. Men samtidigt drivs jag av att skapa innehåll som är meningsfullt för andra, som inspirerar. På senare år har bloggen också handlat alltmer om hur det är att leva ett skrivande liv. Jag har skrivit två romaner: Stanna, 2016, och Hålla andan, 2019. Att blogga och att skriva skönlitterärt är kanske att försöka få syn på livet.

På så vis är det här en blogg om skrivande, böcker och populärkultur, men också vegomatlagning, vänskap och kärlek. Den är några procent av mitt liv. Ett fritt spelrum för känslor och kreativa infall. Bloggen ändrar skepnad utefter mina intressen. Vissa veckor fylls den av dagboksinlägg. Andra veckor kommer guider och tips. Skulle jag snöa in mig på frimärken så skulle den troligtvis handla om frimärken. Det roligaste med att blogga är att jag kan göra vad som helst med det här formatet. Det finns inga fasta ramar, jag gör det på mitt sätt. Har alltid gjort. Vet inget annat.

Bloggen uppdateras på tisdagar, torsdagar och söndagar. Jag är så glad att du är här.

Följ mig gärna på instagram: @florawis Eller kika på min portfolio: florawistrom.se