Förra veckan tog jag en AW med BCB på Bongo. Jag och Yrsa hade precis varit på kontorsvisning och var så himla i gasen. Vi satt på baren och skrev ihop ett mail till hyresvärden som innehöll ungefär sjuttioelva utropstecken. Några dagar senare fick vi svar om att kontoret var vårt! Då köpte Yrsa blommor till sig själv för att fira. Det ska jag också göra. Sen jag började använda basker så har jag halverat mina hårtvättar. Så praktiskt :) En annan mysig grej jag har gjort är att mitt på dagen-jogga med Alexandra. Min stela kropp tackar mig!!!! Vsg kroppen. Hej från ert ollonhuvud. Adidas har kittat oss med kläder för vinterspring. Tror ni vi var gulliga (eller outhärdligt störiga) när vi sprang i likadana outfits eller. På hemvägen gick jag förbi Eriksdalsbadet och tittade in genom fönstren som en väldigt obehaglig person. Min nya bok utspelar sig ju i en simhall så jag känner mig så dragen till den platsen. Tänker liksom att jag ser mina karaktärer där inne. Vad skulle ni kalla sånahäringa? Jag kallar dem flytormar eller skumormar i mitt manus. Men hittar liksom inget korrekt ord när jag googlar? Hjälp mig tack. En kväll handlade jag och Johan middag på Kina Li. Det är så fint med honom. Hur trött han än är så verkar han alltid ha energi till att laga god mat. Häromdagen hörde jag honom säga till mamma: – Om man ändå ska göra något så ofta, så är det lika bra att tycka att det är kul. Håller med!!!! Vi hade dumplingverkstad hemma. Vi gjorde en fyllning med champinjoner (som jag rev grovt med rivjärnet, tack Johan för life hack) som vi sedan stekte med salladslök och vitlök, silkestofu och en jäkla massa såser som jag hade hemma i skåpen. Typ sesamolja, soya, chilisås och kanske även hoisin? Minns inte riktigt. Dumplingdegen köpte vi i frysdisken på Kina Li. Man låter dem tina lite, för att sedan lägga på fyllning, blöta kanten och vika. Sen stekte vi våra dumplings, för att sedan hälla på någon deciliter vatten, lägga lock på och låta de ångkokas. Till det gjorde vi en jordnötssås och en sallad med riven morot, rödkål, koriander, lime och sesamolja. Just det. Johan kokade en plommonsås också. Oklart vad han hade i den. Hittade dock ett recept här! Fick matlåda dagen därpå. Inte en pjåkig sådan. Puss så länge.