Igår vaknade jag hos Johan, åt yoghurt och läste bok i soffan (Jag for ner till bror, DRA MIG BAKLÄNGES vad bra den är), fick de bästa sätena på roslagsbanan och klev av i Hornstull med sol som sken rakt opp i ansiktet. Väl på kontoret satt jag och skrev och mailade och scannade in dokument och gjorde andra saker man gör på ett kontor. Klockan tolv är det alltid lunchdags hos mig. Jag satt i solen och käkade och tänkte att nu tycker nog alla förbipasserande att jag är jättehärlig. Jag VAR jättehärlig. Åt en rätt som inte är så vacker på bild men som är så djävulskt god. Jamie Olivers mushroom bourg.... hur stavas det nu... bourginion. Nej. Bourguignion. Kanske. JA! Så här ser grytan ut på ett vackert fat: Mmmm JA. Hur som haver. Jag höll fokus fram till ungefär halv två. Då fick jag en plötslig lust att åka hem. Ville byta kläder och städa i ordning. Vad är det för beteende och åka hem och städa mitt på dagen? Ett lyxigt beteende. Bakom vårt kontor finns Riddarfjärden <3 Vid fyratiden kånkade jag sex papperskassar med bråte till återvinningen och sen åkte jag till Vasaparken. Där skulle jag och Maja fika. Grodan <3333 Se bara på det där pillimariska lilla marsipanansiktet och känn hur hela kroppen blir mjuk som vispgrädde. SJÄLVKLART äter jag inte min semla på detta torra vis. Självklart äter jag den med ... ... hetvägg! Något annat kommer inte på fråga. Maja hade varit på passmyndigheten för att förnya sitt pass. Det hela är väldigt egendomligt, för på fem års tid har hennes ansikte inte ändrats över huvud taget. Bildbevis: Vänster: 2014. Höger: 2019. Har de bara photoshoppat bort lite hår eller vad är det frågan om? På tal om hår. Här har vi körkortet också. Det är sju år gammalt. Tog märklig bild på mig själv på Ritornos toa. Hade bytt kläder, flätat håret och sminkat mig för att vara fin för Maja min Maja. Efter detta gick jag och handlade ingredienser till pad thai. Jag och Johan lagade det hemma hos honom. Blev ärligt talat inte så jätteskoj?? Vi köpte sån där färdig pad thai-sås och testade att ha i Yipin friterad tofu. I övrigt följde vi det här receptet. Bör ju räcka, kan man tycka. Har ni några supertips för att göra en dödspadde?