För några år sedan hängde jag jättemycket på Bon Appetits youtubekanal. Det var under en perion den tryggaste och mysigaste platsen jag visste på nätet. Rolig också. Under BLM-våren uppdagades det att flera av youtubekockarna inte fick skäligt betalt, utan placerades framför kameran för att visa på tidningens "mångfald". Det pågick tokenism. Chefredaktören sparkades och kanalen lades ner under en period. Många av kockarna valde att visa sin solidaritet genom att lämna redaktionen. En av dessa var Molly Baz. Ja, det var alltså dit jag ville komma. Hon har skrivit boken Cook this Book och det är från den boken recepten kommer! Jag hittade dem på hennes instagramkonto. Tomat- och nektarinsallad med grillost och poppade senapsfrönDet som gör den här rätten så god är dels att tomaterna och nektarinerna/persikorna är så vansinnigt söta och goda just nu, dels att poppade senapsfrön smakar nötigt och typ popcorn! Resultatet blir en sallad som är matig, syrlig, söt, salt och ja, nötig. Har lagat den här många gånger och den är easy peasy lemon squeezy.Recept här: Peach & Tomato salad with sizzled halloumi Haricoverts med pistagevinägrettNu kan man köpa fina gröna bönor i butik! Och om de inte finns så kan man köpa frysta haricoverts, koka dem i ett par minuter och sedan kyla ner dem. Sedan slungar man dem i riven parmesan, olja, citronsaft + zest, hackade pistagenötter (torrosta dem för extra smak) och vitlök. Recept på Molly Baz instastory eller i skrift: Cold & Crunchy Green Beans with Garlicky Pistachio VinaigretteHäromveckan serverade jag de här salladerna tillsammans med nybakt bröd. Bara så. Slurp.Läs också:Sommarkaka och knäckig blåbärspaj