Ett av mina favoritrecept på denna jord är Green Kitchen Stories rödbetsburgare. Så häromdagen bestämde jag mig för att laga dem till mig, pappa, Jo och Eloise. Du behöver: 4-5 rödbetor 200 g fetaost (eller tofu) 1 gul lök två ägg (funkar säkert med maizena eller chiafrön också, om du är vegan) 3,8 dl havregryn 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja färsk basilika, hackad salt och peppar Skala rödbetorna och löken och grovriv dem med ett rivjärn eller använd en matberedare (det är smidigare). Blanda ihop med de övriga ingredienserna och låt stå i ca en halvtimme. Stek biffarna på medelhög värme. Servera med det bröd du gillar (vi tog surdegsbröd) och exempelvis avokado, mango (dödsgott, lovar!), salladsblad, rödlök, vitlöksstekt portabellosvamp och krämig balsamvinäger. Såhär glad blir du av att äta det. Mera mera mera! Lova att ni provar. Det är himlen på en tallrik. Andra vegorecept du borde prova: Quinoabiffar med sötpotatispommes Vietnamesiska vårrullar med jordnötsdipp Pistagefalafel Tofu ramen Chilaquiles med svarta bönor Translation: A couple of days ago, I made beetroot burgers by Green Kitchen Stories. It's one of my favorite recipes, heaven on a plate.