Hej goddag läget läget? Jag har råmycket pms. Adrenalinpåslag och ett stickande i näsan som om jag skulle kunna börja grina när som helst. Självömkan. Självömkan. Sån får man inte ha i dessa tider. Skamligt. Jag fick ett brev i morse i alla fall: Vad är inte glädje om inte ett brev från två små syklister! Som skriver "fråm" för att de pratar svengelska! Eloise hade skrivit min adress flera gånger på kuvertet, men behövt sudda ut den efter första försöket, för att bokstäverna inte fick plats <3 Jag svarade. Annars då? Nedan följer lite mobilbilder från den senaste tiden. Tog bussen till kontoret igår. Man fick inte komma nära busschauffören. Har skrivit med Johanna och Alice. Dokumentet bara växer och växer. Är så stolt över oss och fascinerad över hur någonting kan börja med en abstrakt idé och hur den sedan tar form, en bokstav i taget. Man måste lita på processen. Så är det faktiskt. I måndags sken solen och då hade jag inte PMS. Tvärtom! Längs årstaviken växte tussilago. Min favoritblomma. Luktar jord, solvarma diken och vårstädning på tomten. Knoppiga buskar överallt nu. Blir förvånad varje dag. Men gud det har ju blivit vår. Tog kvällspromenad med mamma. Käkade korv till middag på en bänk i solen. Ser alltid ut som tolv när mamma tar bilder på mig. Usch att inte få krama sin mamma! Kvällsol. Och min pojkvän i soffan. Förlåt Johan för att jag varit så grinig det senaste dygnet. Jag blir snart snäll igen. Vi lagade hamburgare förra helgen. De godaste. Har skrivit om framgångsreceptet här. Tillbringat tid här. Hej hej. Sista snön smälte bort från isbanan. Nu är det bara grönt där igen. Jag och Sara var på ett event för prick en vecka sedan. Det var innan alla evenemang började ställas in. Briska hade lanserat en ny halvtorr cider som heter Demi Sec (god!) och min Baaamkollega Frida hade lagat mat. Första uteserveringslunchen! Kall men otroligt god. Oj vad hon kan laga mat, Frida. Apropå mat. Här är en middag som jag och Johan lagade i tisdags. Frikadeller i tomatsås. Ungefär såhär: Gör en god tomatsås och låt den stå och puttra ett tag så att smakerna verkligen går ihop, och så att den reduceras litegrann. Sätt på pastavatten och salta rikligt. Köttbullarna gjorde vi på Anammas formbara färs, riven parmesan, hackad persilja, hackad basilika, citronsaft, citronzest, salt, peppar och olivolja. Rulla och lägg ner bullarna i tomatsåsen. Låt puttra i ungefär en kvart. Koka linguine under tiden. Vi toppade med burrata, för jag var så sugen på något krämigt. Och basilika dårå. En bild jag tog i morse. Och det var det för idag. Tipsa gärna mig (och varandra) om snälla saker man kan lyssna på som inte är relaterat till pandemin. Poddar eller radioprogram eller så. I kommentarsfältet alltså. Puss!