Ni vet när man har sina favoritrecept som man lagar om och om igen, och som alltid funkar? Här är mina. Utöver pasta med tomatsås och färdigköpta vegobiffar dvs. VIETNAMESISKA VÅRRULLAR MED JORDNÖTSDIPP Jag brukar alltid ha rispapper hemma, för vietnamesiska vårrullar är en så bra kylskåpsrensarmiddag. Plus, den där jordnötsdippen är GALEN. Så så god. LIVETS GRYTA MED SÖTPOTATIS, AUBERGINE & KOKOSRIS Den här grytan verkar gå hem hos er också, för jag får ganska ofta snaps från folk som lagat den. Serri. Det är den godaste grytan jag vet. TACOS Duh. En given middag, och något som jag och mina kompisar typ alltid åt förut, eftersom det är en så bra knytismiddag som inte kräver särskilt mycket stök i köket. Vi brukar göra bönröra i stället för köttfärssås (eller ibland med sojafärs) och enorma mängder guacamole. Här är ett recept på tacos med butternut squash och svarta bönor som är asgott. SÖTPOTATISSOPPA Sötpotatis = min bästa matgrej. Här är en sötpotatissoppa med röda linser som Kajsa introducerade i mitt liv för ett par år sedan. FALAFEL I VITKÅL ÄLSKAR denna mat. Falafeln kan du köpa färdiggjord från frysdisken, eller göra själv (jag gillar detta pistagefalafelrecept), och så äter du den i vitkål (pga jättegod konsistens) tillsammans med de röror du gillar, massa koriander, stekt aubergine och mango- och tomatsalsa. MAJSBIFFAR My lagade dessa biffar en gång i slutet av sommaren och sedan dess har jag gjort dem kanske fem gånger. Alltså de är verkligen svingoda. Äts bäst tillsammans med rostade rotsaker, eller i hamburgare. Men hallå, vad är ditt bästa veganska middagsrecept? Så nyfiken! My best vegan dinner recipes. Tell me yours!