Grovt sugen på att laga mat efter den här resan. Gärna i lugn och ro med en teveserie som balanserar på en kastrull. Jag la en beställning på mat igår som levereras idag, det är tredje gången i mitt liv jag gör det, och då fick jag också planera veckans mat! Mysikt. Så här ser min veckomatsedel alltså ut: Söndag Middag: pangad potatis med örtig blomkål och chilibea. Måndag Matlåda: pangad potte Middag: melanzane alla parmigiana Men också: Sara och jag har infört en ny tradition på kontoret, måndagsfrukost 08.30. I morgon är det jag som står för frullen, meeeen om jag ska vara helt ärlig så är det egentligen Saras kille Johan som står för den knixiga biten – han ska nämligen baka bröd till oss! Jag fixar resten. Foto från Zetas hemsida. Tisdag Matlåda: pangad potte Middag: melanzane alla parmigiana, serveras med fänkålssallad och bröd Yrsa kommer hit och vi ska ha skrivkväll. Vi har lovat varandra att inte lägga tid på matlagning, det är skriva vi ska göra, men att värma på gratängen går ju på ett huj! Fänkålssalladen gör jag genom att mandolina eller hyvla fänkål och dressa med citronsaft, citronzest, olivolja, salt och peppar. Onsdag: Matlåda: Oklart. Kanske unnar mig utelunch? Middag: Hummus med någon slags grönsaksgryta, pistagenötter, libabröd och pickles. Här är ett recept i det stuket om någon är sugen, jag tror jag freewhealar. Torsdag: Matlåda: Hummus med tillbehör. Middag: Lämnar den öppen! Kanske går ut och käkar med någon vän, vem vet? Fredag–söndag: Håller skrivkurs i Asphyttan. Får mat där! Lyx! Vad lagar ni i veckan? Skicka receptlänkar vetja!