I söndags kom jag hem, hur trött som helst, efter en helgkurs i skrivande. Glad, men som en urvriden trasa, hade liksom tömt alla mina depåer. Oftast är det Johan som blir ansvarig för matlagningen efter en kurshelg, eller så köper vi hämtmat. Men inte den här söndagen. För vi hade en HelloFresh-låda hemma! Det var precis lagom ansträngande för mig (dvs knappt ansträngande alls) att laga middag. Skönt också att låta händerna skära potatis i stället för att tänka någon speciell tanke. Inför varje vecka får man välja mellan 18 olika recept, och jag valde mexikanska fisktacos, citronstekt lax och krämig blomkåls- och potatiscurry. Ja, sen kunde jag helt enkelt bara följa det väääldigt tydliga receptkortet. Först rostade jag potäter. Finns det någon tryggare mat. Paprika, tomat och rödlök åkte in i ugnen för att karamelliseras med en nypa socker, salt, peppar och olja. Sedan gjorde jag i ordning citronbuljongen och stekte laxen. Här har vi den! Den inte alls komplicerade – men smarriga – citronstekta laxen. Med ugnsrostade grönsaker och färdig aioli. Tror att den här rätten är i kategorin "familjevänlig" på HelloFresh:s hemsida. Hoj, hoj, hoj, inte den piggaste tjejen i stan. Skönt det ska bli med lite påskledigt. En bra grej med prenumerationen är att man kan pausa den när man vill! Så nu när vi åker till Skåne över påsk ber vi om en veckas uppehåll. Men man kan förstås byta adress tillfälligt också. Hoppas du också ska vilja prova HelloFresh! Använd koden HEJFLORA (eller tryck på den här länken) så får du upp till 965 kronor rabatt på dina första fyra lådor. Annonssamarbete med HelloFresh.