Grillad kyckling (souvlaki typ) med grekiska tillbehörVi hade familj på besök, nio personer var vi totalt, och då funkar det alltid bra med *medelhavsmat*. Vi grillade kycklinglårinnerfilé (jag googlade souvlaki marinad för att få rätt smaker) och serverade det med grillad zucchini i stora slantar, en balja tzatziki, grekisk sallad (tomat+gurka+cornichons+oliver+dill+fetaost), burek (köpte färdig på ica),grekiskt lantbröd och rostad potatis. 10 av 10-gott. KåldolmarVi hade Love och AK på middag. Vid ett tillfälle har Love sagt att kåldolmar är hans favoriträtt och därför lagade Johan det till honom. Till det: sparrispotatis, brunsås och rårörda lingon. KöttbullarDagen därpå hade vi rester och åt köttbullar i brunsås, ute i trädgården. Lägg märke till snackgurkan också. Är helt tokig i det. Annikas tacosJag gjorde Annikas tacos, vilket alltså är små tortillas med avokadocreme, rostad och uppkryddad potatis (jag tog färskpotatis den här gången i stället för sötpotatis), halloumi/grillost, ruccula och fänkålssallad. Enklaste vardagsmaten. YakitoriVad vi vill äta i sommar: japansk grillmat. Johan la kycklingspett med salladslök på grillen (yakitori) och till det serverade han sushiris med furikake, ett par såser, gurksallad och en kålsallad med sesamdressing. Kycklingsallad med green goddess-dressingÄtklar kyckling, blancherad sparris, gurka, tomat, sallad och generöst med green goddess-dressing. Hade pärlcouscous till också. Spring Caesar Pasta SaladJag gjorde Molly Baz's pastasallad med en slags pistageceasardressing. Den innehåller inte kyckling utan 50/50 pasta och krispiga grönsaker (fänkål, sockerärtor, sparris). GOTT. Jag betalar 5 dollar i månaden för att få tillgång till hennes recept, hittills känns det värt!Vad äter du helst just nu?Läs också:Maten vi lagar – från vegoburgare till gult ris med harissakyckling