Pasta med sås på broccoli och purjolökDet finns en jättegullig, och då menar jag JÄTTEGULLIG, kille på Instagram som heter Julius Roberts (är det ett taget namn eller hade hans föräldrar bara roligt). Han har ett ganska viralt pastarecept som jag återskapade hemma. Gjorde precis som han i videon, men tillsatte lite citronsaft på slutet. Använde två broccolihuvuden, en purjolök, ett par vitlöksklyftor och typ 4 sardeller. Billigt, lättlagat och gott!! CeasarwrapJohan och jag kollade på det här youtubeklippet och blev akut sugna. Ceasarwrapen innehåller isbergssallad, friterad kycklinglårfilé, tomat, rödlök, bacon, krutonger och ceasardressing. Man hackar liksom ihop allt på en skärbräda och lägger det i en wrap, ja ni har säkert sett det i nån tiktok eller reel. Gott. Melanzane alla parmigiana med linser och oliverJag gjorde en twist på min melanzane och tillsatte dubbelt så mycket linser, plus urkärnade kalamataoliver (jag tycker Zetas är godast). Love love love. Åt gratängen med ett par sorgliga (men ganska goda) brödskalkar. Svartkålspasta med salsicciaJohan gjorde en riktigt grön pastasås på svartkål (vi brukar tolka det här receptet). Dagen efter åt jag min matlåda utan salsiccian och det var ännu godare, så nu vet vi det. Ps. Internetkockar älskar verkligen att säga cavolo nero. SnabbnudlarJapp. Spenatsoppa och ostmackaJag gjorde en (ganska glad) spenatsoppa till middag. Kokt ägg i såklart, och två skivor hembakt bröd med cheddarost. Skryt.Vad äter ni där hemma i stugorna för tillfället? Nyfiken.Läs också:Maten vi lagar – från vit fisk till puttanesca