Här är allt vi har ätit till middag den senaste veckan. En kväll köpte vi mat från Indian Street food och åt framför Fargo. En kväll käkade jag korv på språng. Annars: Tomat- och böngryta med pestoEtt recept jag hittade hos Nats Nourishments som krävde oerhört liten ansträngning. Det var gott i sin enkelhet. Körsbärstomater, lök och vitlök, olivolja, bönor, pesto och bröd! Bara så! Recept här. Lubb med beurre blanc och bönorLördag hemma! Lite så date night. Johan gjorde en svingod beurre blanc med cannellinibönor och svartkål. Och så varsin bit lubb, en fisk med lite skaldjursaktig konsistens. Riven pepparrot på toppen. BologneseJag lagade bolognese med bucatini och parmesan. En syrlig och krispig sallad vid sidan av. Är det en åldersgrej att ha blivit så intresserad av en enkel grönsallad med senapsvinägrett? GrönkålspastaLagade mat på vad vi hade hemma. Gjorde pasta med grönkålssås enligt samma princip som svartkålspastan förra veckan. Serverade med lite dressade bönor och tomater för att kunna få maten att räcka till matlådor också 🤝 Grekiska lammfärsbiffar med tzatzikiJohan gjorde lammfärsbiffar med massa örter och citronzest. Han ugnsrostade morötter och potatis, blandade tzatziki och gjorde en sallad på kalamataoliver, tomat, gurka, fetaost, citron och dill. Chill.Vad ska jag laga till middag i veckan som kommer? Heeeelp