Hej och välkommen hem till mig och min jobba hemifrån-lunch. När jag ska laga något snabbt brukar det oftast bli vegobiffar som jag steker upp och serverar med grönsaker och quinoa, pasta eller couscous. Något som kan sättas på spisen och laga sig själv. Har jag en sås hemma blir jag extra glad. Förra veckan blev det detta: färsbullar med dill och senap, tzatziki och citron. Samt en grönsakblandning på bulgur, zucchini och kikärtor. Gick snabbt (färsbullarna hade jag lagat till middag kvällen innan och såsen hade jag i kylen) och var panggott. Grönsaksblandningen heter Veggie sides, och är Findus senaste hittepå. Den är vegansk, och fryst. Jag är glatt överraskad av dessa produkter! Du steker innehållet (godast blir det när grönsakerna får lite stekyta, använd mycket olja) och serverar som en side eller som en huvudrätt (då kan du toppa med frön, ost eller andra grönsaker). Här har vi quinoa, broccoli och pumpa-varianten. Jag stekte halva påsen för att ha som matlåda med resterade färsbullar dagen därpå. Den innehåller även ärtor, gul morot, linser och vildris. Om du steker på blandningen ordentligt blir vildriset nästan lite crunchy, och det tycker jag är gott. Och jag ogillar ju inte pumpa om man säger så. Tänker att den här blandningen är lite som en pyttipanna. Skönt att ha hemma i frysen, hälla ner i en stekpanna och bara tjoff tjoff, klart! Bulgurvarianten innehåller även bladspenat, tomat (viktigt med sötman!) och gul morot. En snabb och god jobba hemifrån-lurre alltså! Annonssamarbete med Findus.