Jag älskar att göra goda frukostar. Det kan säkert vara rätt provocerande eftersom många bara slänger i sig frukosten på stående fot vid diskbänken, men så är det. Jag tycker helt enkelt om att börja dagen med något jäkligt gott, dessutom tillåter min ekonomi det just nu. Lyllo Felix som får smarra på allt! Det här inlägget kan få fungera som inspiration till en extra god helgfrukost. Vi tar en titt: Måndag. → Chiapudding med kokosflingor och mandel- och hasselnötsmjölk (oh lordilord <3). Plus passionsfrukt på toppen. → Smoothie på banan, havremjölk, jordgubbar, päron, jordnötssmör, acaipulver och gurkmeja (tog för mycket av det sistnämnda = blev inte så gott). → Ett ägg som sprack när det kokades. Chiapuddingen förbereder du kvällen innan, på så sätt kan du snabbt göra i ordning frukosten på morgonen. Meget bra! Tisdag. → Smoothie på banan, avokado, bladspenat, ingefära, citron, hampapulver och havremjölk, toppat med bipollen. → Amaranthgröt med mandel- och hasselnötsmjölk, toppat med jordnötssmör och päron. Detta är så jefla gott och amaranthflingorna gör att du håller dig ordentligt mätt fram till lunch. Onsdag. → Ett kokt ägg. → Acaibowl gjord på kokosmjölk, banan, päron, dadlar, blandade frysta bär, acaipulver, havregryn (som jag blötlagt en stund) och jordnötssmör. Toppat med banan, päron, granola, kokosflingor, jordnötssmör och bipollen. Älskar att äta en tjock, krämig smoothie med sked. Det är life. Torsdag. → Chiapudding med jordgubbar, banan och jordnötssmör. → Hallonsmoothie. → Scones gjorda på mandelmjöl. → Croissanter. → Hallon och melon. → Ett par koppar te. Frida bjöd mig på den här megafrukosten. <333333 Ni ska få se fler bilder snart. Fredag. → Smoothie gjord på banan, päron, kiwi, bladspenat, frysta blandade bär, kokosmjölk och jordnötssmör. Toppad med jordgubbar och bipollen. → Ett kokt ägg. → Hemmagjorda knäckemackor med avokado, gurka och havssalt. Recept på knäckebrödet kommer. Det är typ det lättaste i världshistorien. Translation: What I've had for breakfast monday-friday. As you can tell, I love to put som extra love into my brekkies.